De eigenwijzer binnen uw bedrijf

De EigenWijzer is een methodiek om je persoonlijkheid in kaart te brengen. De grondlegger hiervan is Carl Jung. De basisgedachte is dat iedereen van nature een psychologische gereedschapskist heeft, waaruit hij of zij sommige instrumenten vaker gebruikt dan andere. De instrumenten die we van nature, en vaak onbewust, hanteren noemen we voorkeursgedrag. De EigenWijzer geeft inzicht in je voorkeursgedrag.

De EigenWijzer kan op verschillende manieren gebruikt worden binnen organisaties:
- Werving & selectie tool

- De juiste medewerker op de juiste plaats binnen het bedrijf

- Individuele coaching

- Het team in beeld krijgen.

Het team in beeld

Wil je inzicht in de karaktervoorkeuren van de mensen binnen jouw organisatie? Wil je de samenwerking binnen de organisatie of binnen een team optimaliseren? Met de EigenWijzer krijgen jij en jouw mensen inzicht in de verschillende typen, communicatiestijlen, conflictstijlen en nog veel meer. Meer informatie? Bel ons op op vul het contactformulier in.

De juiste man op de juiste plek

De kracht van uw medewerkers is de kracht van uw bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat de juiste medewerker op de juiste plek terecht komt? Inzicht in de karaktervoorkeuren van potentiële kandidaten brengen je verder dan het C.V. alleen. Nieuwsgierig geworden naar onze manier van recruiting? Bel ons op of vul het contactformulier in.

Schermafbeelding 2020-10-05 om 21.39.51.
shutterstock_1500505835.jpg