Past deze baan nog bij mij?

In Nederland is ongeveer 30% van de mensen echt gelukkig met hun baan. Wij zeggen "dat is weinig"! Als jouw huidige baan niet voldoende voldoening brengt of niet langer past bij de ontwikkeling die jij hebt doorgemaakt, is het misschien goed om een gesprek met ons aan te gaan. Samen gaan we kijken naar wat past bij jou als mens en niet alleen bij jouw capaciteiten.

Na het maken van de EigenWijzer, onze test die jouw karakter en vaardigheden in beeld brengen, gaan we het gesprek aan over of je huidige baan wel aansluit bij jouw karakter, vaardigheden of waarden en normen. En dit laatste is belangrijk want we brengen een groot deel van ons leven werkend door. Dan kun je maar beter iets kiezen dat aansluit bij wie je bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op of vul het contactformulier in.

Schermafbeelding 2020-10-05 om 21.39.51.
Individuele coaching

Kan uw loopbaan een duwtje in de rug gebruiken of wil je binnen je huidige functie anders gaan functioneren? Dan is het individuele coachingstraject misschien iets voor jou. Wij kijken naar de ontwikkeling die jij doormaakt en of je huidige functie nog aansluit bij die ontwikkeling. Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Bel ons gerust op of vul het contactformulier in.